Mot grönt gräs och kaffe på altanen

dagens gröna

På lördag går den, flytten. Det har långt ifrån varit en spikrak väg och sen i fredags har det varit rätt omtumlande med allt från vattenskador till upptäckt av mögel. Som tur var verkar allt vara så pass godartat att det faktiskt går att lösa. Det blir sanering, nytt golv och nya tapeter i varenda rum. Och snart en renovering av badrummen (förhoppningsvis riktigt snart, för det behövs verkligen). Jag vet att jag är lite knäpp, men jag har alltid önskat mig ett renoveringsobjekt. Nu är ju visserligen denna bostad en hyresrätt men jag är så otroligt fascinerad över den där möjligheten av att ta något som är rätt fult, skitigt och inte alls så kul och göra det till något fint, inbjudande och hemtrevligt istället.

Magkänslan inför den här flytten har inte varit klockren precis hela tiden, det ska jag ärligt säga. Men jag tror det ger sig. Jag får göra den här bostaden till det jag vill att den ska vara och jag får njuta av gräs under fötterna precis när jag vill. Det firar vi med en grön avocadosmoothie!

The green green (wheat)grass of home

1 avocado
1 banan (frusen eller ej)
En näve spenat
Lucumapulver
Jordnötssmör
Vetegräs

Ja, jag höftar ju alltid men ca en tsk av varje pulver och en msk jordnötssmör hade jag nog i denna, ca. Puffat quinoa, bipollen, avocado och mullbär. Och så den sötaste lilla vivan jag har sett på länge.

Smaklig avocadomåndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s