Enkelt lyxig lunchsallad

dagens lunch

Hur härlig är inte denna sallad som min kollega svängde ihop till dagens lunchmöte? Jag har en stor förkärlek för mat där man själv får plocka ihop sin tallrik, särskilt när det erbjuds så pass rena råvaror som det här. Och de där äggen, de kommer från hönorna som gick och pickade ute i trädgården samtidigt som vi åt. Jag har en förkärlek för hönor också och drömmer om att ha egna en dag. Tills dess får jag njuta av Carins!

Det är så otroligt lyxigt att jobba för sig själv. Ja, det är galet jobbigt och frustrerande ibland också. Men det är helheten som gör det så himla värt. Frihetskänslan även när agendan är fullspäckad, nöjet av att själv välja vem man jobbar med och möjligheten att få äta lunch hemma hos varandra ibland samtidigt som man jobbar eftersom det är det mest praktiska för dagen. Så glad att jag tog det här steget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s