PINK (it was love at first sight)

pink bowl cropped

Det finns saker man drömmer om i många, många år utan att riktigt ens veta varför. Ända sedan tonåren har jag drömt om att se Aerosmith, till exempel. Ja, delvis för att jag verkligen gillar dem. Men troligen mest för att de står för tonårsdrömmar och minnen av den där allra första sockerdricksbubblande förälskelsen. För videon till filmen Crazy med Alicia Silverstone och Liv Tyler. För att de i min lite veliga och rädda ungdom stod för något lite udda, knasigt och kreativt som jag längtade efter. För att få se Steven Tylers mun i verkligheten och se om den faktiskt är så där gigantisk, på riktigt (ja, det är den).

Och för den extremt sexiga och insinuerande sången PINK som jag inte ens fattade vad den handlade om förrän i vuxen ålder.

Ni vet hur lätt det är att bli besviken när man har längtat efter något så himla länge? En vän sa att han aldrig hade sett någon så lycklig på en konsert som jag var under Aerosmiths spelning för några år sen, när jag såg dem för första gången i mitt liv. Den energi, karisma och ärliga spelglädje som strålade från scenen kommer jag aldrig att glömma. Och jag var inte ett endaste dugg besviken, bara överrumplad av lycka.

Så här kommer den, min hyllning till Aerosmith. Med några av de ingredienser som jag gillar allra, allra, allra bäst.

P I N K (it was love at first sight)

1 frusen banan
Några frusna hallon
Ashwagandha
(visste ni att det är ett naturligt afrodisiak?)
Tranbärspulver
Mango
Oatlys yoghurt (eller snarlikt enligt önskemål)

Mixa, dekorera, ät, njut. Because it´s the color of passion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s